Gastenboek


Lees rustig even de ervaringen mee.


Beste Johan,
Ik wil je hartelijk danken dat u Annie Van Espe een heel waardig afscheid hebt gegeven.
Ze lag er heel mooi en sereen bij. Waarvoor mijn dank.
Ook al waren we maar met 3 personen, het was een mooie begrafenis die ieder van ons wel verdiend!
Diep in mijn hart vond ik dat ik je dit even moest laten weten.
U bent een man met zijn hart op de juiste plaats!
Met vriendelijke groeten
Sylvie 


Naam : Friet Judith
E-mail: judith_friet@hotmail.com

Hoi Johan ik wil je bedanken voor de goede zorgen die je verleend hebt voor ons ma. En de steun en het medeleven da zal me zeker helpen bij het verwerken van mijn verdriet. Nogmaals bedankt voor alles je bent een krak in je vak dank je wel.


Naam : Kathleen Swusten
E-mail: kathleens@skynet.be

dag Johan ,
langs deze weg wil ik je nog even bedanken voor de mooie , serene en warme manier je de afscheidsdienst van onze pa hebt geleid.
dit zal ons zeker helpen bij het verdere rouwproces.
dank je wel.
groetjes ,


Kathleen Swusten (en familie)


Naam : Achten Diane
E-mail: achten.diane8@telenet.be

Johan,wij willen je bedanken voor alles wat je voor ons gedaan hebt.Je hulp was er met een warm hart en niets was teveel gevraagd.Je funerarium heel huiselijk en onze pa lag er dan ook mooi verzorgd bij.Wij hebben dan ook in alle rust afscheid kunnen nemen.Ook het uitstrooien van de assen was heel mooi omkaderd.
Bedankt voor alles.
Familie Boonen-Achten

Diane.


 

Naam : Gennar stef
E-mail: stefgennar@telenet.be

Dank zij jullie heeft pa een mooie waardige begrafenis gehad.
Alles was tot in de puntjes verzorgd en afgewerkt!
We moesten zelf niets regelen of doen en hadden alle tijd om rustig van pa afscheid te kunnen nemen . De viering was héél mooi en dat was niet alleen mijn mening. Ook het uitstrooien van de assen was héél sfeervol omkaderd!
Hartelijk dank voor al jullie inzet, al die kleine dingetjes....waar een ander niet aan zou denken!

stef GennarHallo Johan,
 
 
Ik wil je bedanken voor alles wat je voor ons gedaan hebt.Het was een mooie en goed verlopen dienst geweest. Zoals mijn vader het wilde,niet te veel tralala rond,en ook merci voor uitstrooien van mijn moeder.
 
Groetjes,
 
Gennar ChristelNaam     : Martine Rijken

Beste Johan,

Bij deze wil ik je namens mezelf en de familie Rijken – Verheyen danken voor de goede zorgen voor onze moeder, de aangename ontvangst, het luisterend oor  en de mooie verzorgde uitvaartdienst van de voorbije dinsdag.

Van harte dank hiervoor!!!Naam     : Marielle Sevens
E-mail   : marielle.sevens@telenet.be

Uitvaartondernemer Johan Vandebosch positioneert zichzelf met slagzinnen als "persoonlijke dienstverlening" en "een helpende hand in moeilijke tijden". Niets is minder waar.
Dat mochten wij ervaren bij het overlijden van onze pa in juli 2012. Vanaf het eerste contact tot en met de eindafhandeling was het Johan die persoonlijk de zaken behartigde, met ons overlegde, ons informeerde, ons hielp organiseren ... Dit gebeurde op een professionele, maar tevens warme, empathische, aandachtige, betrokken manier, ook als dit niet steeds vanzelfsprekend was. Pa  had immers voor zijn overlijden zijn wensen i.v.m. zijn uitvaart al op papier gezet en op deze wijze op een allesbehalve conventionele manier op voorhand al zijn stempel op deze uitvaart gedrukt. Johan stond daar gelukkig helemaal voor open en ging volledig mee in de niet-alledaagse organisatie en afhandeling.
Bovendien was er nog een "extra pakketje" persoonlijke dienstverlening. Johan had in een ver verleden (20 jaar geleden) pa persoonlijk gekend, had hierover nog allerlei anecdotes en herinneringen, en aarzelde niet deze op te dissen. En dat doet deugd op een moment van pijn, verlies, ontreddering, verwerking, ... !
Johan, bedankt !!!


Naam     : Vanchaze Anja
E-mail   : anja_vanchaze@skynet.be

Johan,
Via deze weg zouden we jullie nogmaals willen bedanken voor de uitstekende verzorging van de uitvaart van onze man/papa en opa. Het is ondertussen al 3 maanden geleden maar we vonden nu pas de moed om iets op jullie gastenboek te plaatsen. Het verlies van onze man/papa en opa was voor ons een vreselijke gebeurtenis maar dankzij jullie goede zorgen kunnen we met een gerust hart terug denken aan die laatste momenten met hem. De manier waarop jullie onze man/papa en opa hadden opgebaart was zo mooi en rustgevend! En de afwerking van de foto bij de kist: gewoon schitterend! Er was echt NIETS teveel.Als we onze man/papa en opa kwamen begroeten stond altijd de koffie of iets fris klaar en ook een gezellige babbel kon er altijd af. Je zei ook altijd: neem gerust al de tijd om afscheid te nemen en ookal duurde dat soms wat lang misschien, je bleef altijd in de buurt. Waren er vragen: je stond ons altijd met raad en daad bij. Ook voor de kleinkinderen was het zo leuk dat ze een knuffelbeertje kregen bij het afscheid.Voor hen is het een stukje van opa en gaat de knuffel nog steeds mee slapen, zo is opa er altijd als ze in hun bedje liggen.Daarom deze boodschap nogmaals: heel hartelijk dank voor al jullie goede zorgen!

Mvg. Fam.VanchazeNaam : Ellen en Marco
E-mail : ellenhaex55@hotmail.com

Ook wij willen jullie langs deze weg bedanken voor de steun die jullie zijn geweest bij het overlijden van ons dochterje Maaike. Je sereniteit is prachtig, je medeleven en begrip is dat lichtpuntje in de donkere dagen...
Ook hebben we veel gehad aan de herdenkingsviering die jullie organiseren.
BedanktNaam : vanbriel monique
E-mail : mooke@skynet.be

Johan,
Bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt je persoonlijke aanpak en je medevoelen deed goed.Het is nu 4 maanden geleden dat pa overleden is en het gemis is nog enorm en ik kan er nog altijd moeilijk overheen maar hoe jij ons en zeker ons ma begeleid hebt was ronduit geweldig je hebt voor alles gezorgd.Ook de bijzetting was tot in de puntjes verzorgd.Ik wil je ook bedanken voor de uitnodiging van de herdenkingsdienst.

Nogmaals bedankt
Groetjes MoniqueNaam : Luc Ceyssens
E-mail : luc.ceyssens@gmail.com
Gedicht : Beste Johan en medewerkers,

In naam van onze familie wensen wij U en Uw medewerkers te oprecht te danken voor de wijze waarop door jullie de uitvaart van ons ma is verzorgd. In dergelijk moeilijke omstandigheden is 't verheugend te mogen vaststellen dat het overlijden van onze dierbare moeder voor jullie zoveel meer is dan een zakelijke aangelegenheid. Bewonderenswaardig de manier waarop je ons hebt bijgestaan. Je persoonlijke warme aanpak, met steeds enkel in ogenschouw te nemen wat de wensen van ma, pa en ons naaste familieleden betroffen. Van zulk een professionele hulp met een zeer menselijke touch kan men alleen maar dromen in die zware dagen. De bijzetting van de urne was een ware unieke ervaring die men niet op papier kan beschrijven. Dit was zo een hartverwarmend en bijzonder moment welk thans na enkele maanden zelfs bij de drie allerkleinsten nog beleefd wordt. Wij kunnen enkel aan anderen U aanbevelen wat we ook zeker niet zullen nalaten. We hebben gelukkig je persoonlijk reeds uitvoerig kunnen bedanken maar nogmaals: "Dank voor alles Johan".Naam : Roosje Peeten
E-mail : p_roosje@hotmail.com
Gedicht : Beste Johan,

De leegte na papa's overlijden blijft nog moeilijk te aanvaarden, maar zoveel betrokkenheid door jullie gegeven, verzacht het verdriet en vergroot de moed om verder te gaan. De directe persoonlijke opvang toen papa thuis vertrok, gaf ons zoveel steun. En wat zag papa er mooi en sereen uit bij de opbaring! We kregen tijd om zijn gemis te verwerken terwijl jullie op familiale en integere manier alles uit handen namen. Het was een ontroerend afscheid en ik weet zeker dat papa zichzelve dit ook had toegewenst. Jullie doen het allemaal met veel warmte en genegenheid en dat hebben we gevoeld. Aan kleine dingen kent men grote mensen!

Héél erg bedankt Johan.
Vriendelijke groetjes van RoosjeNaam : Klaar Peeten
E-mail : kpeeten@scarlet.be

Via deze weg wil ik mijn waardering en dankbaarheid uitspreken voor de wijze waarop Johan en zijn mensen de begrafenis van zowel mijn broer, in januari 2007, als mijn vader, enkele maanden geleden, hebben aangepakt.
De manier waarop Johan met de mensen omgaat, hun wensen en voorkeuren respecteert en steun en bijstand verleent, is volgens mij uniek. Ik heb voor ik Johan leerde kennen als begrafenisondernemer, nog nooit een zo persoonlijke, warme en toch ook discrete benadering van een dergelijk toch emotioneel gebeuren meegemaakt.
Je voelt dat hij dit met hart en ziel doet en heel oprecht is.
Dank je wel Johan. Door je manier van doen verzacht je de pijn voor veel mensen.Naam : daisy tibackx
E-mail : ivo-daisy@hotmail.com

Beste,ik wilde je nog eens bedanken voor alles wat jij gedaan hebt.en het was een zeer mooie dienst nogmaals bedankt groetjes daisyNaam : carine winters
E-mail : carinewinters@hotmail.com

Dag Johan,

Het is wel al een jaar geleden,maar we willen jullie toch nog bedanken voor de mooie opbaring van Opa.Vooral ook de steun die wij van jullie hebben gekregen in deze moelijke periode.Ik persoonlijk vondt het ook fijn dat ik heb mogen meehelpen bij de opbaring van opa.
Ook willen we jullie bedanken voor de fijne herdenkingsviering van de overledenen die jullie organiseren. Dit was echt mooi,aangepaste muziek die ons terug deed denken aan onze geliefde opa. Doe zo verder,

bedankt voor alles,
Fam.Vrolijks
Marc en CarineNaam : Jos en Elly Cardinaels Loenders
E-mail : cindycreemers@hotmail.com

Bedankt uitvaartcentrum Vandebosch te Bocholt voor het verzorgen van de uitvaart van Mia Stappers.

De wijze waarop dit gebeurde getuigde niet alleen van een grote vakmanschap en professionaliteit, maar vooral van een bijzondere medemenselijkheid en persoonlijke benadering. Hiermee was uitvaartcentrum Vandebosh een grote steun voor de familie en een voorbeeld voor de branche.

Bedankt JohanNaam : Familie Jaspers
E-mail : hugo.jaspers@telenet.be

Wij zijn uitvaartcentrum vandebosch zeer erkentelijk voor de professionele begeleiding die we mochten ontvangen bij het heengaan van onze schoonmoeder en grootmoeder. Het verlicht toch de pijn die in de eerste dagen erg aanvoelt.Naam : Maria Thomassetti
E-mail : degys11@pandora.be

Dag Johan en team
Een mooie site heb je hier, en wat voor mogelijkheden....heel goed gedaan,
Proficiat! Heel veel succes ermee!!!

Bij deze kan ik je dan online ook eens bedanken voor de mooie uitvaart die je verzorgt hebt voor mijne lieve schat Theo Gysen, het is ondertussen wel al een jaar geleden, maar het is voor mij of het gisteren was.
Het was af, je was er gewoon voor ons, heel warm en vriendelijk, meelevend en met veel respect. Je hulp in alles was ons meer dan welkom, je stond de klok rond voor ons klaar, heel professioneel en toch persoonlijk.
Het funerarium was heel huiselijk, mijne schat lag er juist in een kleine hemel, heel mooi verzorgd....alsof hij sliep..
De Eucharistieviering was voor ons heel moeilijk, maar je leidde ons heel sereen naar de plaatsen waar we moesten zijn. Alles was tot in de puntjes verzorgt, ook heel veel dank aan het hele team.
De bijzetting in het Columbarium was echt een verassing, we hadden het ook nog nooit meegemaakt. Het was mooi...hoe zwaar het voor mij ook was...het was heel speciaal en ik zal het nooit vergeten.
Ook je jaarlijkse herinneringavond van al de gestorvene van dat jaar. Heel mooi, iedereen die erbij was zei het. Het orkest "Het gebak" was geweldig. Ook een avond die ik nooit zal vergeten.

We zijn je nog steeds heel dankbaar Johan
Maria, Petra, Tom & NoaNaam : Lars de Jonge
E-mail : qnh1012@hotmail.com

Mijn zus heeft het eigenlijk al helemaal goed verwoord, wat kan ik er nog aan toevoegen? Na het overlijden van onze vader was de steun die Johan ons gaf hartverwarmend maar bovenal oprecht en inlevend. Als de rugzak van iemand erg vol zit en er nog een moeilijke weg te gaan is, is het geweldig als mensen als Johan en zijn team bereidt zijn om een beetje van dat gewicht te dragen. Johan, onze oprechte dank daarvoor!Naam : Caroline de Jonge
E-mail : c.dejonge@skynet.be

Na een half jaar willen we toch eventjes laten weten dat er maar één ding was waardoor het overlijden van onze lieve papa en man enigszins verzacht werd.. en dat was de geweldige sympathieke en professionele manier van begeleiding die we van Johan en zijn team kregen. Dank hiervoor uit het diepst van ons hart!Naam : Margo
E-mail : margogielen@hotmail.com

Beste Johan,
Ik en mijn familie willen jullie langs deze weg nogmaals bedanken, voor de mooie uitvaart van ons vader, die jullie professioneel,liefdevol,warm en toch zo huislijke hebben verzorgd.
Johan ook wil ik je bedanken voor de mooie opbaring van mijn vader.
De begeleiding om vader naar zijn laatste rustplaats te brengen was prachtig .
Ja Johan jij hebt al onze wensen volbracht.Voor jou was niets teveel. Wij konden met al onze vragen bij je terecht, dag en nacht was je bereikbaar voor ons, waarvoor onze dank. Veel mensen spreken nog dagelijks over de mooie uitvaart van mijn vader, dit hadden ze nog nooit gezien.
Johan, Ik heb meegemaakt dat je dit met hart en ziel doet. Je mag fier zijn, zoals je dit werk doet. Je mag er dan ook zeker van zijn dat ik dit niet nalaat om aan andere te melden.
Bedankt voor alles.
Groetjes Margo