Grafzerken


Bij Uitvaartcentrum BVBA Vandebosch kan men eveneens terecht voor grafmonumenten met een eigen inbreng en/of ontwerp. Op deze manier krijgt u een grafmonument op maat en met een persoonlijke voorkeur.

Gedenktekens mogen weliswaar in de loop der eeuwen aan de smaak des tijds aangepast zijn, het gebruik van natuursteen tot gedenkteken is altijd gebleven. De ruwe steen wordt op maat gezaagd, vlak gemaakt en gepolijst. De verdere bewerkingen, zoals o.a. het zandstralen van de tekst en het opvullen van de uitgespaarde tekens met verf of brons, worden nog op puur ambachtelijke wijze uitgevoerd.

Het uitzoeken van een gepast gedenkteken is een zeer emotionele zaak. Om u de mogelijkheid te geven in alle rust en in uw eigen omgeving een gedenkteken samen te stellen, bezoekt Johan Vandebosch u graag aan huis, ongeacht uw woonplaats. BVBA Vandebosch is op de hoogte van alle wetgevingen betreffende deverschillende begraafplaatsen. Aan de hand van een fotoboek, met voorbeelden en stalen van steensoorten, laat hij zien welke mogelijkheden er bestaan. Uw wensen en uw ideeën staan uiteraard voorop.

Wij leveren en plaatsen in heel het land en staan garant voor kwaliteit, een persoonlijke benadering, betrouwbaarheid en een uitstekende service. Ook voor een vervolginscriptie of bijplaatsing van bijvoorbeeld accessoires op een bestaand gedenkteken kunt u bij Uitvaartcentrum Vandebosch terecht. U kunt rekenen op een eerlijk advies omtrent alle mogelijkheden aan de meest gunstige voorwaarden. Voor meer gedetailleerde informatie of een afspraak met BVBA Vandebosch kunt u ons contacteren via de contactgegevens vermeld op deze website.